Noi succese ale sportivilor de la Aquila Giurgiu, la campionatul Mondial și European

0
83
Lotul Național de Ju-Jitsu al României a obținut rezultate excepționale cu ocazia Campionatului Mondial de Ju-jitsu pentru categoria(U16) și Campionatul European ( U18 și U21), desfășurat în insula Creta din Grecia,  în perioada 25-27 octombrie, 2019!
La aceste evenimente foarte importante din calendarul sportiv internațional, Lotul Național al României de Ju-Jitsu  a obținut locul 2 în clasamentul general la Campionatul European (locul 1 fiind ocupat de către Rusia, locul 3 a fost ocupat de către Israel), iar la Campionatul Mondial a obținut un onorabil loc  V. 
Echipa de Ju-Jitsu României a fost însoțită de antrenorul coordonator de lot Ion Chelu (C.S. Aquila Giurgiu ).
Delegația României a fost formată din cei mai buni sportivi de ju-jitsu de la noi din țară U16 Campionatul  Mondial, U18 și U19 Campionatul  European.  
Sportivii de la C.S. AQUILA GIURGIU componenți ai loturilor naționale au obținut următoarele rezultate:
1.Marius Crețu  – Medalie de Bronz la Campionatul Mondial – Fighting -46kg – U16
2.Teodora Ristea – Medalie de Bronz la Campionatul Mondial – Fighting -52kg – U16
Lotul Național de Ju-Jitsu al României a mai obținut un Loc IV,  la sistemul Duo Show la Campionatul European, prin sportivii David Tataoană  / Paul Văcaru , ambii de la Aquila Giurgiu.

Felicitări tuturor sportivilor, antrenorilor și tuturor celor care au contribuit la obținerea acestei performanțe deosebite!
(Jurnal)