Noi razii ale polițiștilor în târgurile din Bolintin Vale și Mihăilești. La cât s-au ridicat amenzile aplicate…

0
173

razie1Sâmbătă 11 martie, între orele 18.00 și 2.00 dimineața, poliţişti din cadrul Secției nr. 3 Poliţie Rurală Bolintin Vale, au desfășurat o acțiune pe raza de competență a secției pentru prevenirea faptelor cu violență și încălcarea normelor legale la regimul rutier. Pe timpul acțiunii au fost verificate autoturisme, legitimate persoane fiind aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.430 lei și reținute două  permise de conducere.

Tot pe timpul acțiunii a fost depistat și reținut un bărbat din orașul Bolintin Vale pentru care Tribunalul Giurgiu a emis Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea condamnat la 10 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de încăierare.

 În aceeași noapte de 11/12,  între orele 22.00-06.00, polițiștii Serviciului Ordine Publică, Serviciului de Acțiuni Speciale, Secției de Poliție Rurală nr.6 Mihăilești alături de  jandarmi au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii faptelor cu violență pe raza Secției de Poliție Rurală nr.6 Mihăilești. Pe timpul acțiunii au fost verificate autoturisme, legitimate persoane, fiind aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.140 lei și reținut un permis de conducere. Tot pe timpul acțiunii a fost constatată o infracțiune rutieră.

Duminică 12 martie raziile polițiștilor au continuat, și astfel  între orele 06.00 – 11.00 au desfășurat o acțiune în Târgul Săptămânal Bolintin Vale, pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, fluidizarea traficului rutier,  prevenirea și combaterea actelor ilegale de comerț.  Pe timpul acțiunii au fost verificate mai multe autoturisme, legitimate persoane și controlate societăți comerciale fiind aplicate un număr de 24 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3 175 lei.

(Jurnal)