Noi numiri în Guvern. Giurgiuveanul Gigi Ștefan revine într-o funcție importantă

0
353

Noi numiri de secretari şi subsecretari de stat în Cabinetul Orban. Potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial, Eduardt Cozminschi este noul preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.

Totodată, Mariana Cotoi a fost numită secretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, iar Claudiu Daniel Catană, preşedinte al Organizaţiei de Tineret a ALDE, la Ministerul Tineretului şi Sportului.

La Ministerul Agriculturii a fost desemnat secretar de stat Aurel Simion. Tot la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a fost numit secretar de stat și giurgiuveanul Gheorghe Ștefan, recunoscut ca fiind un specialist în domeniul pisciculturii, ocupând mai multe funcţii importante în domeniu: preşedinte al Agenţiei de Pescuit şi Acvacultură, consilier în cadrul Ministerului Agriculturii, preşedinte al Patronatului Peştelui din România.

Premierul Ludovic Orban a semnat şi numirea lui Ovidiu Şandor în funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne.

Numirile au fost publicate în Monitorul Oficial nr. 1015/17 decembrie 2019, Partea I. 

(Jurnal)