Noi medalii pentru luptătorii de la SCM Dunărea Giurgiu!

0
327

Timp de două zile, în perioada 28-29 Februarie, sala de sport din cadrul Colegiului de Transporturi Brașov a fost gazdă a celei de-a -lll – a etape a Campionatului Interjudețean de lupte greco-romane.

Această importantă competiție sportivă a fost desfășurată sub titulatura ,,Memorial Gheorghe Voicu”, antrenorul care a înființat și dezvoltat luptele greco-romane la Brașov.

S.C.M. -Dunarea-Giurgiu a participat cu un lot puternic ,,întinerit” datorită faptului că 5 dintre sportivii giurgiuveni sunt convocați la Centrul de Lupte de la București. În aceste condiții lupta pentru medalii a fost mai aprigă, iar la finalul competiției 8 dintre sportivii noștri au urcat pe podium astfel: LOCUL-l- Lazăr Luca-cat.38 kg și Ciobanu Catalin- cat-55 kg. LOCUL -ll- Roată Petrică- cat 44- kg , Ivanoiu Emanuel-cat-35 kg. LOCUL-lll- a fost ocupat de: Ursaru Alberto- cat-80 kg , Jarcalete Marian cat- 100 kg. Ivănoiu Eric-cat-25 kg, Mițoi Carlos- cat-55 kg.

La finalul competiției, echipa giurgiuvean a a ocupat un onorantă loc lll – într-o competiție la care au participat 16 echipe din Brașov, Făgăraș, Lugoj , Pitești, Bistrița, Glagovăț, Arad , Râmnicu Vâlcea și Giurgiu.

„Sunt multumit de rezultatul echipei în concursul de la Brașov, dar sunt foarte bucuros de felul în care s-au comportat, precum și  de culoarea medaliilor obținute de sportivii tineri pe care cred că este bine să-i urmărim în perioada următoare, și aici remarc pe Ursaru Alberto, Lazăr Luca și Ciobanu Cătălin”, ne-a declarat prof. Florin Antonescu, antrenorul echipei giurgiuvene, la întoarcerea de la Brașov.

(Jurnal)