Noi informaţii şi primele imagini ale încăierării de duminică seara (VIDEO EXCLUSIV)

0
1055

În jurul orelor 20,20, duminică, 24 martie, mânaţi de aburii alcoolului, câţiva giurgiuveni din zona străzii Marin Gelea din municipiu, amintindu-şi, probabil, că între ei şi o altă familie din zonă exista un conflict ceva mai vechi, au intrat peste oameni, în curte, spărgându-le geamurile şi avariind o maşină. 

https://www.youtube.com/watch?v=WG6PtEmuxho

„Sunt cercetate, în primă fază, şase persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 66 de ani, sub aspectul mai multor infracţiuni: violare de domiciliu, distrugere, lovire, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. În funcţie de mersul cercetărilor, este posibil ca la audieri să fie chemate şi alte persoane”, declara, pentru „Jurnal giurgiuvean”, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu. 

Reamintim că duminică, 24 martie, în jurul orelor 20,00, un scandal a izbucnit la intersecţia străzilor Marin Gelea şi Gării, în apropierea Teatrului de Vară, pentru restabilirea ordinii fiind deplasate mai multe echipaje de poliţie, echipe de intervenţie ale Jandarmeriei, la faţa locului fiind prezent şi şeful Poliţiei Municipale, comisar şef de poliţie Daniel Nedelea. 

(Jurnal)