Noi donații pentru persoanele vârstnice instituționalizate în centrul din localitatea Hotarele

0
230

Centrul pentru persoane vârstnice din localitatea Hotarele, centru aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, a primit în data de 4 noiembrie 2021, donații din partea Asociației Maria Holtzhauser. Donațiile au constat în alimente, dulciuri, detergenți, materiale de protecție și produse de curățenie. În acest centru beneficiază de servicii  sociale 35 persoane cu vârste cuprinse între 65 și 95 ani.

Nu este pentru prima dată când doamna Maria Holtzauser acordă sprijin acestui centru; în ultimii ani, s-a implicat în realizarea de acțiuni caritabile pentru persoanele vârstnice din căminul din localitatea Hotarele, precum donații, sponsorizări, organizare de spectacole și activități în care au fost implicate persoanele vârstnice instituționalizate.  

Am sprijinul unor oameni sufletiști care doresc să le  fie aproape bunicilor din acest cămin și cărora le mulțumesc din tot sufletul pentru promptitudinea și bunăvoința lor. În urmă cu câțiva ani, am inițiat programul Adoptă un bătrân! și chiar dacă  în perioada pandemiei accesul vizitatorilor a fost  restricționat în centru, eu și toți cei care îi vizitam periodic nemaiputându-i vizita, am continuat, cu mare drag,  să fim alături de ei  prin donații, fie că a fost vorba de  produse de igienă personală, de alimente, dulciuri sau materiale de curățenie, a declarat doamna Maria Holtzhauser.

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu adresează  mulțumiri Asociației Maria Holtzhauser și tuturor  persoanelor implicate în organizarea acțiunilor caritabile desfășurate în sprijinul persoanelor vârstnice beneficiare de servicii sociale în Centrul Hotarele.

(D.G.A.S.P.C. Giurgiu)