Nina Lavinia CRIŞU: „De astăzi în Instituţia Prefectului a început era matriarhatului !”

1
1064

Aceasta este declaraţia făcută de prefectul judeţului, Nina Crişu, la investirea noului subprefect, în persoana Adrianei Puţaru.

În cadrul unei ceremonii lovite de formalism, făcută doar  pentru a „marca” oficial evenimentul, primari şi câţiva  directori de deconcentrate au asistat la schimbarea ştafetei pentru funcţia de subprefect, fostul subprefect, Fabian Ţârcă fiind înlocuit fără absolut nicio motivaţie oferită, aşa cum era normal,  opiniei publice.

În scurta sa alegaţie Prefectul judeţului , Nina Lavinia Crişu a surprins asistenţa declarând

„În sfârşit, de astăzi putem spune că la Giurgiu a început era matriarhatului!  Aveţi la conducerea judeţului două doamne, despre care nu se poate spune că sunt „sexul slab”, ci vom contribui şi vom munci împreună pentru implementarea şi ducerea la bun sfârşit al programului de guvernare”, spunea Nina Crişu.

Un angajament similar şi l-a luat şi proaspătul subprefect, citind un text redactat anterior. 

Dintre parlamentarii giurgiuveni, la învestirea Adrianei Puţaru nu a  mai participat decât deputatul Elena Dinu şi preşedintele Consiliului Judeţean, Marian Mina.

Interesându-ne care a fost cauza absenţei celorlalţi parlamentari social democraţi de la eveniment,  am aflat  că atât senatorul Cristian Marciu, cât şi ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc şi deputatul Alexandru Andrei nu au fost invitaţi. Sunt persoane care susţin că cei trei fac parte din lista neagră a PSD Giurgiu.

De precizat că Instituţia Prefectului avea totuşi obligaţia de  a înainta invitaţia măcar către deputatul Alexandru Andrei care face parte din Comisia ce coordonează Ministerul de Interne, instituţia căreia Prefectura Giurgiu i se subordonează!

(Jurnal)