După ce a declarat că premierul Mihai Tudose nu și-a anunțat demisiaîin sedinta de marți, de la sediul PSD, președintele executiv al PSD, Niculae Bădalau a spus:

Domnul premier este barbat, este un om matur, intelept, care stie foarte bine guvernarea unei tari si nu se joaca cu lucrul asta. (…) Amintiti-va că am avut îndoieli la început, dar acum vă spun că este unul dintre premierii cei mai buni pe care i-a avut Romania. (…) Domnul premier are un program de guvernare de dus si acolo unde dansul considera ca domnii ministri nu-si fac treaba, normal ca vine cu solicitari de improspatare. E atributul dânsului si acceptam astapreciza președintele executiv al PSD.  

Va urma o remaniere. Nimeni nu s-a născut ministru. E normal pe domeniile sensibile să aibă discuții cu domnul președinte. Nu-i reproșează nimic lui Liviu Dragnea. Dacă sunt antipatii sau simpatii personale, nu interesează pe nimeni. Nu relațiile personale contează aici, ci relațiile profesionale. Presiunea este mare, pentru că populația are așteptări”, a mai declarat președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău. 

(Jurnal)