Nicolae Bădălău povestește cum a fost el interceptat de organele DNA!

0
792

Abia ieșit din Penitenciar Niculae Bădălău, aflat sub control judiciar, s-a și apucat să explice presei modul în care organele de anchetă ale  DNA au reușit să ”pună plasa” pe el. Astfel, el  a povestit că în dosarul în care este cercetat a fost filat și interceptat chiar și când era la o partidă de pescuit.

Eram pe baltă, mai și greșim când suntem relaxați..., explica jurnaliștilor de la România TV  fostul vicepreședinte al Curții de Conturi a României.

 „Eu am spus că am încredere în judecători, nu în justiție. Nu știu cum e dosarul, probabil și regret anumite vorbe. Dar rețineți contextul, eram pe baltă la pește, era weekend, și mai vorbești fără să ai un control strict. Mai și greșim când suntem relaxați. Eu cred că cei ce vor decide vor fi judecătorii”, a mai spus Niculae Bădălău, pentru România TV.

El a mai declarat că este pregătit pentru o confruntare cu Dan Păsat, primarul care l-a denunţat, citat în dosarul său de corupţie.

Niculae Bădălău spune că Păsat era cu el la pescuit când au fost făcute înregistrările existente acum la dosar.

Și Păsat era acolo. El dădea la nu știu ce. Înregistrările acelea sunt niște compilații. Dânsul dă niște înregistrări. În timp ne-am mai văzut de câteva ori, lucru care n-a mai apărut la dosar. Niciodată nu mi-am ascuns telefonul. Tot timpul l-am avut la mine”, a mai spus Niculae Bădălău, postului de televiziune citat.

(Jurnal)