”Nesimțiții Orașului”, acuzați de cetățeni pentru că transformă Municipiul într-o groapă de gunoi.

0
913

Campania noastră împotriva nesimțiților care se trezesc aruncând gunoiul peste tot , pe unde le cășună, continuă astăzi cu o postare a unui cetățean giurgiuvean, scandalizat de atitudinea unui mitocan…!

”Câtă nesimțire și cât tupeu au unii giurgiuvenii, câți lupi moraliști avem… câți oamenii cu facultate are jud Giurgiu aloooo!  ce fac copii voștri , vedeți ce fac nepoții voștri, vedeți? Educația pe care o primește de la voi unde este?

Cei 7 ani de acasă unde sunt… vreți oraș frumos? Hmm, păi meritați…? stați în casa și scrieți din tastatură… RUȘINEEE!  educație la odrasle când le dați? Atâta știți: ” sa facă primarul ”, ”să dreagă primarul”… tupeu jegos să trimiți odrasla sa ducă gunoiul, iar el să îl arunce în parc…!”   –  scrie pe o postare un giurgiuvean ce însoțește textul de mai sus cu câteva imagini  imagine extrem de sugestive despre nivelul de educație al unor cetățeni, respectiv modul în care își educă odraslele, postând pe rețelele de socializare, de fiecare dată când au ocazia, fel și fel de acuzații și injurii la adresa Primăriei, a primarului și a autorităților locale, de parcă toate aceste instituții au obligația de a-i sluji pe ei, ”mârlanii” de cartier, ”țopârlanii de asfalt, ”țoapele” de apartament!

Așteptăm în continuare să luați atitudine, în cadrul Campaniei noastre: ”Nu fii NESIMȚIT! Dovedește că ești EDUCAT!!”

O campanie de salubrizare a ”metalității giurgiuvenilor”, inițiată și  susținută de cotidianul ”Jurnal giurgiuvean” și operatorul local de salubritate ”United Waste Solutions” SRL (fostul ROSAL).