În conferința de presă susținută joi, 16 iulie la sediul PSD Giurgiu, a fost prezent și Marin Constantin, care, sătul de jocurile de culise ale foștilor colegi din PNL, s-a hotărât să se alăture echipei social democrate. Anunțul a fost făcut de președintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău:
Îi mulțumesc domnului Marin Constantin că a acceptat să preia organizația PSD de la Roata. Este un om care a deținut funcții foarte importante în administrație si am încredere în domnia sa, că poate schimba fața comunei, împreună cu echipa dânsului. Îl asigur de toată colaborarea mea și a colegilor mei”, a precizat Bădălău.
Vizibil emoționat, Marin Constantin a spus că, chiar dacă au fost în formațiuni politice diferite, a avut permanent o relație bună atât cu președintele CJ, Marian Mina, cât și cu senatorul Niculae Bădălău.
Deși eram de la formațiuni politice diferite, am derulat proiecte comune de dezvoltare a comunității din Roata de Jos. După un dialog cu senatorul Niculae Bădălău și cu președintele CJ, Marian Mina, am fost încântat de proiectul de viitor al PSD, motiv pentru care am hotărât să mă alătur acestei echipe, dar nu înainte de a avea o discuție foarte clară și aplicată cu echipa mea. Sunt un om de echipă, empatizez cu oamenii, și cred că vom face lucruri bune împreună. Nu suntem oportuniști. Am discutat pe proiect, am discutat pe ce dorim să facem și astfel, hotărârea a fost luată. Alături de mine sunt si cei 7 consilieri locali PNL și, cu siguranță, vor veni și alți cetățeni care mi-au fost și îmi sunt alături” a declarat Marin Constantin, în aceeași conferință de presă.

Marin Constantin a intrat în politică în PD-L, a trecut, apoi, odată cu Toma Petcu la ALDE și, la „revenirea” acestuia din nou, în rândul liberalilor, iată că și Marin Constantin a făcut același pas. Numai că, dacă Petcu a rămas la ALDE, Marin Constantin a ales să intre în rândul social-democraților, odată cu toată organizația din Roata de Jos.

(Jurnal)

(foto: opiniagiurgiu.ro)