MUNICIPALITATEA  depune cereri de finanțare pentru modernizarea a două grădinițe  

0
231

Municipalitatea va depune până la sfârșitul acestei săptămâni cereri de finanțare pentru modernizarea a două grădinițe din municipiu.

 

Ele se adaugă celor 8 obiective de investiții prezentate în articolele anterioare și care vizează modernizarea infrastructurii de transport public, amenajarea unor spații de agrement pe Canal Cama și regenerarea economică și socială a comunităților marginalizate din cartierele Istru și Cărămidarii Noi.  Este vorba despre Grădinița cu program normal nr. 3, pentru care sunt prevăzute extinderea, reabilitarea și dotarea cu echipamente și mobilier, și despre Grădinița “Căsuța Fermecată”, care va fi modernizată, reabilitată și dotată cu echipament specific.

Ambele proiecte au o valoare estimativă de 2,7 mil. lei și vor fi depuse pe Axa 4 a Programului Operațional Regional 2014-2020, Prioritatea de investiții 4.4 – Investițiile în educație și formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare, Obiectiv specific – Creșterea calității infrastructurii în vederea asigurării accesului sporit la educație timpurie și sprijinirea participării părinților pe piața forței de muncă.

 

(Jurnal)