laurette_bona_fetita_serene_49eca675f8_73973300Publicația Can-Can face o dezvăluire care îi va surprinde cu siguranță pe giurgiuveni. Unul dintre chiriașii  Penitenciarului Giurgiu s-a declarat sedus de farmecele unei starlete TV. Este vorba despre Laurette, care în prezent se află în război cu tatăl copilului ei.  Cei doi se luptă în instanță pentru custodia fetiței.

 Iată de ce singură și sexy, mulatra este curtată de mai mulți barbati, însa numai unul este – după cum aflăm din paginile publicației –  extrem de  insistent. Este vorba despre Ciprian Nistor, un fost crai de Dorobanți care a avut o relatie și cu Adina de la grupul ”Heaven”. Bărbatul, care se află acum închis în Penitenciarul Giurgiu, încearcă de mai mulți ani să o aducă la altar pe Laurette.  Recent el chiar a solicitat conducerii închisorii din Giurgiu să-i aprobe să se însoare chiar  în cadrul Penitenciarului, după gratii…

 Toate și frumoase însă mai trebuie să vrea și ipotetica mireasă! Sunt prietena cu Ciprian de mai mult timp, m-a cerut de mai multe ori de sotie si de fiecare data am refuzat. I-am spus ca nu putem sa fim mai mult decat prieteni, insa nu a vrut sa inteleaga asta si a continuat sa faca pressing”, a declară  mulatra Laurette. Ea mai declara că nu va avea loc vreo nuntă, ci poate doaar în imaginația celui aflat în Penitenciar . „Nu însă cu mine! Nu inteleg de ce a facut acea cerere oficiala la conducerea inchisorii. Sunt prietena cu Ciprian, l-am vizitat la închisoare, dar nimic mai mult”, a mai spus ea, potrivit publicației CanCan. 

 (Jurnal)