8000 de pachete, în această perioadă, au devenit daruri pentru persoanele în vărstă și cu dizabilitați, vulnerabile în contextul epidemiei- Covid 19.

Anul acesta sărbătorile de iarnă i-au adus pe Moș Nicolae și Moș Crăciun cu sacul plin de daruri specifice vremurilor: Dezinfectanți, Măști și Săpun lichid!


Proiectul Național al Ministerului Muncii, UMAS-2020, continuă și în județul nostru cu sprijinul AJPIS, a oficialităților locale și județene, prin cei 30 de voluntari Asistenți Medicali și Asistenți Sociali, care distribuie
materialele igenico-sanitare și acordă consiliere tuturor beneficiarilor identificați și înscriși în acest minunat și util Proiect.


Este un proiect demarat cu mai mult timp în urmă, proiect care, iată, prinde tot mai mult contur. Semenii noștri, aflați în nevoie, sunt sprijiniți pentru a putea trece mai ușor prin perioada grea, a pandemiei. Ne bucură faptul că le putem veni în sprijin, cu aceste produse atât de necesare în aceste zile! Sărbători fericite și binecuvântate tuturor!”, ne spunea părintele Liviu Neacșu, preot paroh al Bisericii Sf.Pantelimon din curtea Spitalului județean de Urgență Giurgiu, unul dintre inițiatorii proiectului la nivelul județului Giurgiu.

(Jurnal)