Moș Crăciun  a împărțit daruri la Clubul de Arte Marțiale ”Aquila” – Giurgiu

0
143

 

Clubul de Arte Marțiale ”Aquila Giurgiu”, împreună cu Moș Crăciun și spiridușii săi, au creat un peisaj de poveste, spre bucuria sportivilor și tuturor celor care au venit să asiste la sărbătoare pomului de Crăcin,organizat joi, 23 decembrie,  la sala de antrenament ”Aquila”.
Au fost cuminți anul acesta, au adus trofee și medalii de la campionatele mondiale și naționale așa că au făcut bradul și la așteptat nerăbdători pe Moș Crăciun,  ne declara  prof.Ioan Chelu,antrenor emerit,  coordonator al loturilor naționale de JU-JITSU.
Ca de fiecare dată unul dintre spiriduși, l-a ajutat pe Moș Crăciun să împartă daruri tuturor sportivilor care, cu siguranță, au fost și în acest an foarte cuminți, harnici și veseli.
La rândul lor sportivii de la Aquila au arătat Moșului, cum se lucrează la antrenamente și  cum se obțin performanțele. Invitații prezenți în sală au savurat la final  o demonstrație a sportivilor giurgiuveni, cu  elemente spectaculoase  de autoapărare.Demonstrația a fost cu adevărat impresionantă.
Pentru rezultatele deosebite obținute la Campionatul Mondial și Național,Clubul Aquila Giurgiu a premiat  următorii sportivi :Teodora Ristea, Crețu Marius și Daniel Gociu. Premiera a fost făcută de antrenorul emerit prof.
Ion Chelu.
Cu ocazia sărbătorilor de iarnă,Conducerea Clubului Aquila Giurgiu împreună cu sportivii clubului,urează „La multi ani” ,tuturor sportivilor si antrenorilor din județul Giurgiu,și cît mai multe reușite în anul care vine.
(Text: Costel Spânu ; Foto: Costel Nicolae )