Momente emoționante în debutul ultimei ședințe ordinare a Consiliului Local

0
364

Ultima ședința ordinară a Consiliului Local din acest an a debutat cu două momente solemne și emoționante, unul de reculegere în memoria Eroilor Revoluției Române din 1989, urmat de conferirea titlurilor de cetățeni de onoare, domnilor Emil Păunescu și Petre Călinescu, două personalități marcante care au adus prestigiu municipiului Giurgiu prin activitățile și realizările profesionale desfășurate de-a lungul timpului.

„Este o onoare pentru mine să vorbesc despre domnul Emil Păunescu. Sunt sigur că domnia sa poate să vorbească despre foarte mulți oameni și despre foarte multe personalități (…) Domnul Petre Călinescu, pe care lumea din oraș îl cunoaște ca și Bebe Călinescu(…) sunt sigur că meritele sale sunt cunoscute de toată comunitatea”, a spus administratorul public, Ionel Muscalu.

Și primarul Adrian Anghelescu a dorit să scoată în evidență activitățile și realizările celor două personalități:

„Domnul Emil Păunescu a contribuit la prestigiul acestui oraș, numai dacă va gândiți la cele 350 de comunicări științifice (…) Domnul Petre Călinescu și-a făcut remarcată activitatea socio-profesională, dar mai mult decât toate, calitatea de cetățean al acestui oraș și merită cu prisosință, titulatura, acum la 90 de ani, de cetățean de onoare” – a transmis Primăria municipiului Giurgiu.

(Jurnal)