Mitocanul parcărilor din această săptămână  este… o femeie!

0
1790

Era  în jurul orei  21.00, joi 20 august, când am primit un telefon din partea unui giurgiuvean, locatar al unui apartament din blocurile aflate pe strada ”Trandafirilor” (șos București).  

Cetățeanul ne reclama un lucru cu care deja ne-am obișnuit, faptul că pe locul său de parcare se afla o ”Skoda  Octavia” cu nr. de înmatriculare GR 98 BCR  (sperăm că nu este vorba de Banca…!)

După circa 20 de minute, cetățeanul ne-a sunat din nou spunându-ne că proprietarul autoturismului parcat pe locul său era o femeie (că ”Doamnă” nu o putem numi!), care în timp ce proprietarul ședea ca fraierul în fața blocului, cu cheia mașinii în mână, ea stătea tolănită –  în toată splendoarea nesimțirii ei – pe  blatul unui solar aflat în apropiere.

Omul ne mai spunea că în cele din urmă a avut noroc cu o lucrătoare  a solarului care, alarmată de disperarea locatarului a mutat ea mașina din spațiul ocupat abuziv de individa ce nu avusese nici măcar fărâma de inspirație de a pune un număr de telefon în parbriz. Dar probabil că solarul i-a prăjit femeii softul atât de tare, încât a uitat de tot care sunt obligațiile sale civice. I le-am reamintit noi, declarând-o VIP pentru o zi la rubrica Mitocanii Parcărilor!

(Cityzen)