Chiar de ziua Unirii, în jurul  orei 13.10 am primit un telefon la redacție de la un giurgiuvean indignat care ne relata ce a pățit din partea unui mitocan al parcărilor.

Omul ne spunea că în timp ce încerca să își parcheze autoturismul în parcarea din fața CEC, din centrul Municipiului Giurgiu, o duduiță înțepată și-a parcat autoturismul  cu număr de înmatriculare B-859-VDF, cu sigla Vodafone, fără jenă, chiar pe  locul pe care acesta  îl vizase și pentru care tocmai făcuse o serie de manevre.

 

Atenționată, duduia Vodafone l-a invitat,  golănește , pe cetățeanul nostru  să caute un loc în altă parte  sugerând că ea este adepta principiului cel mai  ”jmecher”  merită locul de parcare!

Vă oferim alături imaginea cu mitocanul femeie, pentru a vă feri atunci când o veți întâlni în vreo parcare, pentru a nu păți ca giurgiuveanul nostru…

Ne întrebăm totodată dacă  nu cumva unul dintre criteriile de bază pentru angajarea la VODAFONE este tocmai… nesimțirea?

Iată cum, o individă certată cu uzanțele bunei cuviințe poate strica imaginea unui brand extrem de valoros pe plan național și internațional.

(Jurnal)