Un tânăr este cercetat de polițiștii giurgiuveni, după ce a fost depistat conducând pe drumurile publice un autoturism, fără să posede permis de conducere.

Sâmbătă, 23 iunie, în jurul orei 22.00, polițiștii giurgiuveni au depistat în trafic pe strada Gării, din municipiul Giurgiu, un tânăr de 21 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

Polițiștii i-au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Și tot sâmbătă,  în jurul prânzului (ora 12.00), un bărbat  a intrat în coliziune cu un biciclist, părăsind locul accidentului. De asemenea, bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice și avea dreptul de a conduce suspendat.

Conducătorul auto, din comuna Florești Stoenești , în vârstă de 48 de ani,  în timp ce conducea un autoturism, în comuna Florești  Stoenești, a intrat în coliziune cu un bărbat de 58 de ani, din comuna Florești Stoenești, județul Giurgiu, care se deplasa cu bicicleta, conducătorul autoturismului părăsind ulterior locul accidentului.

În urma activităților specifice întreprinse a fost identificat conducătorul autoturismului, un bărbat de 46 ani, din comuna  Florești Stoenești, județul Giurgiu.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a biciclistului fiind transportat la spitalul pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,15 mg/l în aerul pur expirat și a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul care conducea autoturismul avea dreptul de a conduce, suspendat.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere unui vehicul sub influența alcoolului, conducere unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, luându-se măsura reținerii persoanei în cauză.

Un alt giurgiuvean este cercetat de polițiști după ce a fost depistat conducând, duminică dimineață,  un autoturism pe drumurile publice, fără să posede permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Sâmbătă spre Duminică, 24 iunie, în jurul orei 00.00, polițiștii giurgiuveni au  depistat un bărbat de 45 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe Șoseaua Sloboziei, din municipiul Giurgiu, fără să posede permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere unui vehicul fără permis de conducere și conducere unui vehicul sub influența alcoolului.

În aceeași zi de Duminică, 24 iunie , în jurul orei 03.30, polițiștii giurgiuveni au depistat un tânăr de 29 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea  un autoturism pe strada Academician Miron Nicolescu, din municipiul Giurgiu, având permisul de conducere suspendat și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii i-au întocmit tânărului dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere unui vehicul având permisul de conducere suspendat.

(Jurnal)