ACTIUNE RUTIERA - POLITIA ROMANA 

Depistat conducând mașina făsă să posede permis…

La data de 12 august, în jurul orei 11,45, polițiștii Secției Rurale de Poliție nr. 1 Călugăreni au depistat pe M. C., un tânăr de 21 ani, din comuna Movila Banului,  județul Buzău, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Județean 603, în localitatea Călugăreni, județul Giurgiu, fără a poseda permis de conducere.

Tânărului i  s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 Cercetat pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice

 În data de 13 august (zi cu ghinion!), în jurul orei 21:45, M. N., polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 35 ani, din comuna Comana. județul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe str. Frumoaselor din localitatea Budeni, județul Giurgiu, fiind  sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilo-test a indicat valoarea de 0.74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

            Conducătorul auto este cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Prins circulând un motoscuter, fără permis de conducere! 

În data de 13.08.2016, ora 22,29 polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bolintin Vale au depistat pe str. Școlii din localitatea Malu Spart, județul Giurgiu, pe F. M., un tânăr de 25 ani din orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu, în timp ce conducea un moped neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere.

            Polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări față de persoana depistată sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Depistat la volanul unei mașini neînmatriculate

În ziua de 14 august, în jurul orei 20.10, polițiștii Biroului Rutier au depistat pe G. O., un tânăr de 25 ani, din comuna Clinceni, județul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat pe șoseaua București din municipiul Giurgiu.

            Polițiștii efectuează cercetări față de persoana depistată sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

(Jurnal)