”Mitocanii ” PARCĂRILOR,   prinși în ofsaid în centrul Municipiului

0
518

După ce cu doar câteva zile în urmă vă ofeream imagini primite din partea unui conducător auto, ce prinsese în obiectivul telefonului, un mitocan al parcărilor , în parcarea din fața CEC din Centrul Municipiului, iată că vineri, 30 noiembrie,  pe la ora 13.00,  un alt  mitocan al parcărilor a lovit din nou în același loc.

Un  giurgiuvean ce dorea să-și parcheze mașina ne-a trimis la redacție fotografia alăturată în care se poate observa  un autoturism, staționat , ce obturează vizibil  un loc de parcare.

Giurgiuveanul ne mai informa că  în timp ce el se chinuia să găsească un loc pentru mașină , ”mitocanul” stătea , bine- merci la coadă, la bancomatul din apropiere.

Giurgiuveanul ne mai spunea că deși ”mitocanul” ar fi  văzut când i se fotografia mașina, nu a schițat niciun gest, de parcă mumă-sa iar fi cumpărat toată strada, cu tot cu parcare.

În consecință le solităm celor ce îl  recunosc pe ”mitocan, după numărul de înmatriculare al mașinii, să îl întrebe , atunci când îl întâlnesc , unde și-a pierdut cei 7 ani de acasă! Dacă îi are…Noi ne îndoim!

(A.Gentu)