Joi, 4 iunie, încă de la primele ore ale dimineții, accesul la intrarea 2 a Complexului Ancora din municipiu a fost blocat, fără jenă, de proprietarul unui autoturism de teren, destul de masiv. 

Mai mult, cei care își au birourile în incinta complexului – și care, mare parte, și-au parcat mașinile în parcarea din apropierea complexului – s-au plâns de faptul că nici ei, nici eventualii clienți sau furnizori nu mai pot intra în complex. 

Suntem obligați să îi ștergem mașina…Ne-a lăsat doar 20 de centimetri spațiu, să ne strecurăm…A venit, și-a lăsat mașina, și a plecat cu o motocicletă, ca și cum toată zona ar fi a lui, proprietate…”, ne declarau, indignați, oamenii. 

După cum se poate vedea în fotografiile ce ne-au fost transmise de către cei care au de suferit de pe urma parcării acestui șofer, realitatea este exact cea prezentată de giurgiuvenii nemulțumiți. 

Din informațiile noastre, se pare că autoturismul ar aparține unei societăți agricole din comuna Malu. Rămâne de văzut dacă se va putea lua vreo măsură împotriva celui care a pus stăpânire pe scările de acces în Complexul Ancora.

(City Zen)