Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a aprobat mitingul din 10 august, ce va fi organizat de către românii din străinătate. Organizatorii au anunţat prezenţa unui milion de persoane.

După ce s-a opus acestei manifestații , declarând că nu o va autoriza iată că primarul Capitalei, Gabriela Firea spune acum că nu a avut nici cea mai mică intenție de a obstrucționa manifestările publice, singurele lucruri care o preocupă fiind respectarea legii și garantarea siguranței atât pentru participanții la miting, cât și pentru cei care doar tranzitează zona.

Traficul va fi restricţionat pe mai multe străzi din jurul Pieţei Victoriei din Capitală. Potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei, decizia a fost luată în urma întâlnirii de lucru cu reprezentanții tuturor instituțiilor responsabile de ordinea, liniștea publică și siguranța cetățenilor și anume: Prefectura Capitalei, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, Brigada de Poliție Rutieră, Poliția Locală, Jandarmeria, S.R.I., R.A.T.B., Serviciul de Ambulanță Bucureşti-Ilfov și multe altele. jurnal