Mirel Jantea, primarul comunei Malu: „Protocolul de colaborare între primărie și Grupul Medical Romgermed este în beneficiu cetățenilor comunei Malu”

0
338

Grupul Medical Romgermed, unul dintre cei mai importanți jucători din domeniul medical din România, a deschis începând cu 28 octombrie 2021, un prim punct de recoltare a analizelor medicale pentru cetățenii comunei giurgiuvene Malu.

Cetățenii pot beneficia astfel de efectuarea analizelor în cabinetul medical deschis chiar la ei în comună.

Serviciile oferite de acest grup medical pot fi efectuate în regim decontat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, Grupul Medical Romgermed fiind lider pe acest segment de piață.

Astfel, între Romgermed, Primăria Malu și medicul de familie din localitate a fost încheiat un protocol de colaborare, toții cetățenii putându-și astfel efectua analizele gratuit, în baza biletului de trimitere eliberat de medicul de familie, fie direct la punctul deschis în comună, în cazul analizelor de laborator sau care nu necesită analize suplimentare, fie la clinica din capitală pentru analize de specialitate.

„Cel mai mare beneficiu pentru comunitate este faptul că cetățenii nu mai sunt nevoiți să se deplaseze și pentru o analiză de sânge la Giurgiu sau la București”, ne declara viceprimarul comunei, Nicolae Coporan.

Protocolul de colaborare între Primăria Malu și Grupul Medical Romgermed este în beneficiu cetățenilor comunei Malu” ne spunea și primarul Mirel Jantea în urmă cu ceva timp.

Mai trebuie precizat că reprezentanții grupului medical sunt prezenți în comuna Malu de 2 ori pe lună, timp în care pot efectua investigații pentru un număr de 30 de persoane care s-au programat în baza trimiterilor de la medicul de familie din comună.

Datorită serviciilor medicale integrate pe care le furnizează, clinica  încurajează relațiile medicale pe termen lung cu pacienții săi prin oferirea unor planuri personalizate pentru tratament și monitorizare a stării de sănătate.

(Ana Magheru)