O lume întreagă așteaptă în aceste zile decizia primului ministru privind remanierile la nivelul Guvernului, după cum a anunțat. Pe lista nominalizaților de către Mihai Tudose se afla și Răzvan Cuc , ministrul Transporturilor. La scurt timp după anunțarea acestui lucru , conform celor de la wwwsursa zilei.ro, lideri ai PSD din teritoriu, respectiv  din întreaga țară, și-au declarat public susținerea pentru ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Conform aceluiași site, Președintele Ligii Aleșilor Locali PSD Mehedinți, Constantin Trușcă – primar al comunei Șimian – a fost unul dintre primii care și-a arătat susținerea pentru Răzvan Cuc, într-o postare pe Facebook, în care critică în termeni duri “jocurile” făcute de președintele executiv al partidului, Nicolae Bădălău, pentru demiterea șefului de la Transporturi.

Răzvan Cuc trebuie să rămână! În contextul discuțiilor privind o eventuală remaniere a ministrului Transporturilor, îmi reafirm sprijinul pentru unul dintre puținii miniștri ai transporturilor care au ajutat, cu adevărat, județul Mehedinți. Răzvan Cuc este un profesionist, iar jocurile politice și interesele din jurul transporturilor din România trebuie să înceteze! Sper ca membrii Cex să înteleagă faptul că transporturile sunt o prioritate pentru România, nicidecum un business de familie al domnului Bădălău!”, a scris Constantin Trușcă pe contul său de Facebook.

În mod surprinzător numele lui Răzvan Cuc a apărut zilele trecute  pe lista de remanieri avansată de premierul Mihai Tudose, deși acesta anunțase luni seară la emisiunea Sinteza zilei (Antena 3) că încep lucrările la autostrada București-Brașov , recunoscând implicit că Răzvan Cuc a performat ca ministru.

(Jurnal)