Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc  a fost audiat luni 1 aprilie la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA),  în calitate de martor.

Deputatul giurgiuvean a  precizat că a dat declaraţii într-un dosar deschis în cursul acestui an,  ce vizează perioada în care era secretar de stat la acelaşi minister,scrie Agerpres.  

Am fost într-adevăr citat în cursul săptămânii trecute să mă prezint astăzi de dimineaţă (luni – n.r.) la Direcţia Naţională Anticorupţie. M-am prezentat şi mă voi prezenta de fiecare dată când voi fi solicitat. Am fost solicitat în calitate de martor, m-am dus dimineaţa, nu noaptea însoţit de SPP-işti sau ziua cu eşarfe pe cap. M-am dus, mă voi duce tot timpul de câte ori voi fi citat. E vorba de un dosar care a fost deschis în cursul acestui an pentru perioada în care eram secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Mai multe detalii nu vă pot oferi fiindcă este o anchetă în curs”, a mai precizat Răzvan Cuc. Potrivit acestuia, „este vorba de nişte denunţuri făcute de anumite persoane”„Nu vreau să intru în detalii – a adăugat ministrul Cuc.Am intrat în calitate de martor, am ieşit în calitate de martor.

(Jurnal)