Ministrul de Interne  dezvăluie pe ce a cheltuit”  Carmen Dan , banii polițiștilor! De necrezut!

0
202

 

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a descoperit că Jandarmeria a cumpărat patru mașini Touareg de 200.000 euro, pentru protecția demnitarilor PSD, și sute de televizoare de 1.000 de euro bucata.

Marcel Vela a afirmat, la sediul Ministerului de Interne, că se doreşte dotarea Poliţiei cu autoturisme. „Sunt în pregătire mai multe autoturisme Duster, pentru a fi trimise în ţară şi în Bucureşti”, a spus oficialul.

Marcel Vela a răspuns astfel criticilor venite din partea sindicatului Europol, care îi transmitea ministrului că poliţiştii merg cu „sicrie” pe patru roți în loc de maşini.

Aş fi preferat ca domnii de la sindicate să ia măsuri şi când doamna Carmen Dan a cumpărat un BMW Seria 7, echivalentul a vreo 10 Loganuri, şi l-a dat în comodat, la Camera Deputaţilor”, a spus Vela.

Ministrul a adăugat că a cerut Camerei Deputaților să returneze maşinile de lux cumpărate pe banii poliţiştilor.
Ministrul de Interne a menţionat că au fost cheltuiți bani „aiurea”, în loc să fie cumpărate mașini noi pentru polițiști. „Au fost cumpărate și patru mașini noi, Touareg, la Jandarmerie pentru protejarea demnitarilor PSD, de 200.000 de euro” bani cu care „puteau fi cumpărate 2.000 de pistoale pentru polițiștii din stradă”, a mai spus ministrul.

Întrebat cine a folosit  autoturismul BMW seria 7, Vela a afirmat că „dealul a fost între Carmen Dan și cel care a condus Camera Deputaților” – „ori domnul Dragnea, ori cine a urmat după dânsul”. El a adăugat că a găsit „sute de televizoare cumpărate la Jandarmerie, cu o mie de euro bucata”.O să verific ce fel de televizoare aşa de grozave sunt, cu 1.000 de euro bucata. Şi alte achiziţii, pe care noi le-am considerat neoportune”, a mai spus Marcel Vela.

(Jurnal)