Miliardarul Bill Gates neagă teoria că ar vrea să se folosească de vaccinul împotriva coronavirusului pentru a implanta cipuri în oameni

0
149

Miliardarul Bill Gates a afirmat că teoriile potrivit cărora el ar vrea să se folosească de un vaccin împotriva coronavirusului pentru a implanta cipuri în corpurile oamenilor sunt false.

Gates, a cărui fundație a donat milioane de euro pentru crearea unui vaccin a descoperit că aproape 28% dintre adulții din SUA cred că el intenționează să folosească un potențial vaccin pentru a implanta microcipuri în miliarde de oameni, transmite cnbc.com.

„Vrem să ne asigurăm că nu vor muri oameni doar pentru că nu au acces la vaccin. Vom primi o ofertă bună în legătură cu vaccinul și avem nevoie ca lumea să obține o afacere bună în acest sens. Multe dintre companii ajută deja. Sper ca toate astea (n.r. teorii ale conspirației) vor dispărea odată cu faptele concrete”, a mai transmis fondatorul Microsoft.

În urma unui sondaj s-a descoperit că jumătate dintre americani spun că ar accepta să folosească vaccinul împotriva coronavirusului, dacă oamenii de știință vor reuși să creeze unul care funcționează.

„Pentru ca un vaccin împotriva Covid-19 să fie eficient, ar trebuisă se administreze mai multe doze”

Bill Gates a avertizat că pentru ca un vaccin împotriva coronavirusului să fie eficient, ar trebui administrate mai multe doze și a adăugat că administrația Trump a făcut „greșeli grave”.

(Jurnal)