Mihaiță, este un băiețel de doar 6 anișori si suferă de autism.
Locuieste într-un sat din Județul Giurgiu. Mama lui a găsit o Fundație care să îl sprijine cu mai multe ore de terapie, însă trebuie sa strânga cât mai multe declaratii, 230, astfel încât 3,5% din impozitul anual datorat să ajunga în contul lui Mihaiță. Dacă doriți să îl ajutați pe Mihaiță aveți mai jos link-ul în care puteți completa declaratia 230:

https://helpautism.ro/formular230/RO84BACX0000000843775615

Si cu sora baiețelului a avut probleme cand era mică. A avut probleme cu picioarele, avea nevoie de încălțări speciale pe acare cu greu le-a făcut, după care au făcut foarte mult timp kinetoterapie. Fetița s-a recuperat în totalitate, a reușit chiar să facă parte din grupul de dansuri populare al școlii.

Apoi s-a născut băiețelui și au inceput iar problemele. Este o femeie care a trecut prin greutăți, dar întotdeauna a luptat pentru copiii ei. Cei trei locuiesc în satul Valea Bujorului, com. Izvoarele.

Aceste este contul mamei băiețelului. Tocmai au trecut printr-o perioadă foarte grea. Au avut toți COVID, iar bunicul matern al baietelului a murit.

Stă în putința noastră să îl ajutăm pe MIHĂIȚĂ!