Mesajul primarului comunei Călugăreni, Dumitru IORDACHE, la început de an școlar

0
140

Dragii mei, orice început de an școlar înseamnă speranțe și emoții atât pentru elevii care pășesc timid pentru prima dată într-o sala de clasa, dar și pentru elevii care își reîntâlnesc colegii și dascălii.

Dragi copii, în școală aflați lucruri noi, va lărgiți orizontul, învățați cum să descoperiți lumea din jur.

Școală este a două voastră casă.

Va rog să respectați școală, să îi respectați pe dascălii voștri și să obțineți rezultate foarte bune la învățătură pentru a va bucură părinții.

Începutul anului școlar înseamnă speranțe și emoțîi și pentru părinți dar și pentru profesori, învățători și educatori.

Dragi părinți, va îndemn să răspundeți chemărilor școlii pentru că doar printr-un parteneriat activ între toți beneficiarii procesului educațional putem promova performanță și eficientă în educație.

Stimate cadre didactice, aveți respectul și admirația mea pentru profesia pe care v-ați ales-o.

Va îndemn să aveți curajul și răbdarea de a acordă elevilor sprijinul de care au atâta nevoie pentru a obține rezultate superioare anului școlar precedent la învățătură.

În ceea ce mă privește, voi continuă să acord sprijinul meu necondiționat în așa fel încât procesul educațional să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Primăria comunei Călugăreni, Consiliul Local Călugăreni, conducerea școlii trebuie să aibă că preocupare permanentă siguranță și sănătatea copiilor!

Va doresc tuturor un an școlar cu sănătate și cu rezultate deosebite!”, precizează primarul Dumitru IORDACHE.

(Jurnal)