Membrii clanului Butoane ar fi plasat prostituate pentru maneliști. ”Vezi că e Florin Salam acolo”

0
1256

Procurorii DIICOT au publicat stenograme din dosarul în care membrii clanului Butoane sunt acuzați de proxenetism, șantaj și organizare ilegală de jocuri de noroc.

Potrivit procurorilor, Gustavo ”Poetu” împreună cu fratele său, ”Bodo”, au obținut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către femei pe teritoriul Germaniei.

Cu banii obținuți din prostituție, aceștia și-au cumpărat autoturisme de lux și au achitat o ”taxă de protecție” către familia Butoane. ”Poetu” ar fi cel care plasa româncele în bodelurile din Germania.

DIICOT mai susține că Daniel Dumitru este cel care deținea controul pe linia de proxenetism. Într-o convorbire care a avut loc pe 17 mai 2017, acesta i-ar fi solicitat unei tinere să întrețină relații cu ”nașul său, Florin Salam.

Doamnă: Da bubu ! 
Daniel Dumitru: Ce faci popute..? 
Doamnă: Uite stau. Tu ce faci ? 
Daniel Dumitru: Ce să fac, ia fii atentă 
Doamnă: Ia zi. 
Daniel Dumitru: Vezi că e Florin Salam acolo. E naşu meu, ştii nu? 
Doamnă: Unde e ? 
Daniel Dumitru: La Craiova. 
Doamnă: Aşa 
Daniel Dumitru: Şi vezi că vrea să….te duci să-i fii companie în seara asta. O să te duci să-i ţii companie. N-o să fie gratis, ştii ce zic. 
Doamnă: Lui ? 
Daniel Dumitru: Lui, da. Cui, mie? 
Doamnă: Păi şi dacă n-o să-i plac. Dacă…na 
Daniel Dumitru: Dacă ce? 
Doamnă: Dacă n-o să-i placă. 
Daniel Dumitru: Termină cu prostiile c-o să-i placă. Te îmbraci frumos, sexi aşa cu g….a aia a ta. Ştii ce zic. Şi când e….sun eu şi te duci la ce hotel zic eu şi te duci acolo. 
Doamnă: Bine popute
Daniel Dumitru: Hai popute-aş. 
Doamnă: Hai te pup. Pa

Reamintim că, pe 4 octombrie, au avut loc percheziții și rețineri în rândul clanului Butoane; 16 persoane au fost arestate, iar alte trei au fost puse sub control judiciar, în timp ce liderul grupării, Octavian Grecu (zis „Butoane”) s-a predat, de curând, după ce a încercat, mai mult timp, să dispară.

(Jurnal)