Medicii avertizează asupra unui produs vândut pe Internet  considerându-l o ÎNŞELĂTORIE!

0
329

O reclamă cu un plasture minune face furori pe reţelele de socializare în timp ce medicii trag un puternic semnal de alarmă asupra lui…

De ceva timp pe internet circulă un anunţ prin care populaţia este îndemnată să cumpere un produs care ar face minuni. Cei bolnavi sunt vindecaţi de orice boală dacă folosesc produsul respectiv, iar asupra celor sănătoşi are un efect de menţinere a stării de sănătate. Este vorba despre o reclamă cu un plasture minune care chipurile ar  face furori printre români, deşi mare parte din medici consideră  totul o înşelătorie. Conform reclamei  plasturele minune are o multitudine de beneficii ca şi cum s-ar fi descoperit medicamentul care vindecă orice.

„Câteva dintre beneficiile acestui plasture minune: elimina toxinele, stresul, durerile de cap şi de spate, insomnia, atacul de panică, întăreşte sistemul imunitar şi rezistenţa la bacterii, evitând răceala şi gripa de sezon. De asemenea, acest plasture îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, atenuează durerile de picioare şi articulaţii, elimina colesterolul şi grăsimile în exces, asigura scăderea în greutate, reduce riscul de infarct şi apariţia bolilor letale prin procesul eliminării toxinelor, ajuta la o mai buna funcţionare a rinichilor şi a ficatului prin eliminarea toxinelor, deşeurilor ce afectează organismul. Plasturii sunt, de asemenea, recomandaţi a fi folosiţi şi de către persoanele perfect sănătoase pentru optimizarea şi păstrarea stării generale bune a organismului”, se arată în anunţul postat pe internet.

Populaţia este avertizată totodată  să nu folosească acest plasture sau alte medicamente fără a discuta mai întâi cu medicul curant. Ei avertizează, sfătuind ca bolnavii să nu cumpere medicamente sau alte produse de pe internet fără a consulta medicul, fără acordul acestui  nu trebuie luat niciun medicament. Din păcate, sunt destule persoane care cumpără de pe internet tot felul de produse crezând că acestea pot face minuni, dar după ce investesc sume importante de bani afla că acel produs nu a avut niciun efect asupra bolii de care suferă.

(Jurnal)