581ee2fe95f9cf9478114764Meciul de fotbal România-Polonia, a patra partidă a României din grupa E de calificare la Cupa Mondială Rusia 2018, va fi difuzat în direct de TVR 1, TVR HD şi transmis online, pe TVR+, vineri, 11 noiembrie, de la ora 21:45.

 Arena Naţională va găzdui, pe 11 noiembrie, cel de-al patrulea meci al „tricolorilor” în calificările pentru Campionatul Mondial şi totodată cel de-al doilea jucat acasă. Partida România-Polonia va fi comentată de Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos. Ea va fi precedată, şi urmată, de la orele 21:00 şi 23:45, de ediţii speciale „Repriza a treia”, cu Cristian Mîndru, Mihai Stoichiţă, Ovidiu Ioaniţoaia şi Marius Mitran, cu analize şi comentarii, dar şi cu toate reacţiile la cald, după meci.

 După miezul nopţii, la TVR 1 şi TVR HD, vor fi rezumatele tuturor partidelor disputate duminică în grupa noastră şi în celelalte grupe de calificare.

 Va fi o transmisie de top, cu 13 camere full HD, la care vor lucra circa 150 de oameni. Există un interes major, la nivel internaţional, pentru acest meci; va fi difuzat în peste 30 de ţări din Europa, Asia şi Africa. Stadionul va fi plin, Federaţia Română de Fotbal a anunţat că a vândut online peste 30.000 de bilete, iar tichetele disponibile vor fi vândute la casele de bilete ale Arenei Naţionale începând de vineri, 4 noiembrie”, a anunţat Emil Hossu-Longin.

 PROSPORT