Duminică, 22 noiembrie, de la orele 17:00, echipa Astra Giurgiu (locul 16 cu 5 puncte), se deplasează în localitatea Mediaș, pentru a întâlni formația FC Hermannstadt (locul 12 cu 11 puncte ), într-o partidă din cadrul rundei a 11- a sezonului, din  liga 1, într-o partida în care gazdele pleacă din postura de favorită. Totuși, cei de la Astra vin după o remiză, un 1-1 în deplasare, pe terenul celor de la Dinamo București, astfel că nici duminică, nu ar fi exclus să asistăm la o surpriză.
Deși la gruparea giurgiuveană problemele financiare apărute de ceva vreme nu și-au găsit încă rezolvare, „principalul” celor de la Astra, Eugen Neagoe așteaptă o evoluție bună a elevilor săi în acest joc. 
Astra nu prea a reușit să ridice capul la suprafață în aceasta ediție de Liga a 1-a, pierzând 7 din 10 partide disputate și având un golaveraj de -10. 
Partida dintre FC Hermannstadt și Astra Giurgiu, din runda cu numărul 11 a Ligii 1, se va juca pe stadionul  Gaz Metan (acolo unde FC Hermannstadt joacă meciurile de pe teren propriu), din Mediaș.  
(Costel Spânu)