Meci de infarct, luni seară, pe Arena Națională! FRANȚA- campioana Mondială, eliminată de la EURO  de Elveția!

0
145

După  Croația -Spania, meci încheiat cu scorul de 3-5, cu siguranță cel mai frumos meci văzut probabil în ultimii 20 de ani, la o astfel de competiție, luni, 28 iunie, la ora 22.00 ( ora Bucureștiului), pe Arena Națională s-a disputat Elveția – Franța, un meci de infarct pentru fanii celor două echipe.

După 120 de minute de joc, 3-3 după 90 +6 minute și un prim set de lovituri de departajare, Franța, campioana lumii la Fotbal, a fost eliminată de la EURO 2020 de către Elveția (4-5). Compatrioții simpaticului Asterix, au fost  goniți acasă de ratarea lui Mbappe, la ultima lovitură de la 11 metri a partidei!

Astfel tabloul calificatelor în optimi, până marți seară când se vor disputa ultimele două meciuri din grupe, Anglia – Germania (19:00, la Londra) și Suedia – Ucraina (22:00, la Glasgow) este următorul:

Danemarca, Italia, Cehia ( după ce a învins o mare favorită:  Olanda), Belgia (care a descalificat campioana europeană en titre: Portugalia), Spania și Elveția…

Dar iată care au fost rezultatele înregistrate până acum:

  • Țara Galilor – Danemarca  0-4

  • Italia – Austria                    2-1

  • Olanda – Cehia                   0-2

  • Belgia – Portugalia             1-0

  • Croația – Spania                 3-5

  • Franța – Elveția                   3-3 (4-5 după loviturile de departajare)

Elveția se va  înfrunta  în sferturile de finală cu Spania, vineri, 2 iulie, ora 19.00, la Sankt Petersburg ( Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Pro TV).

(Jurnal)