Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele Dinamo București și Unirea Slobozia, desfășurat astăzi, pe stadionul „Marin Anastasovici”

0
355

Jandarmii giurgiuveni în cooperare cu efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești vor asigura măsurile de ordine publică la partida de fotbal din cadrul Ligii a II-a, dintre echipele F.C. Dinamo 1948 București și A.F.C. Unirea Slobozia, ce se va desfășura pe stadionul „Marin Anastasovici” din municipiul Giurgiu, din data de 4 octombrie a.c., începând cu ora 17:00.

„Spectatorii vor avea acces în stadion începând cu ora 15:30, pe baza biletelor sau invitațiilor puse la dispoziție de organizator, doar în tribunele a I-a și a II-a.

Accesul publicului spectator din municipiul Giurgiu, în incinta complexului sportiv, se va face pe strada Aleea Fabrica de Zahăr.

Pentru desfășurarea în bune condiții a evenimentului sportiv, Jandarmeria Giurgiu adresează spectatorilor următoarele recomandări:

– să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces, pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în arena sportivă;

– să manifeste răbdare, să respecte indicațiile jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;

– în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forțelor de ordine din zonă;

– părinții sunt rugați să supravegheze cu atenție sporită copiii.

De asemenea, facem precizarea că, în conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenței cu ocazia competițiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare, jandarmii vor supraveghea comportamentul spectatorilor, atât pe traseele de afluire/defluire spre/de la baza sportivă, cât şi în interiorul acesteia, inclusiv prin efectuarea de înregistrări video şi fotografii operative în scopul identificării persoanelor care săvârșesc fapte antisociale.”

(Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul al Jandarmeriei Giurgiu)