Municipalitatea a luat măsura de a institui serviciul de permanență pe perioada caniculei, prin Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență.

Astfel, pe lângă numărul unic european de urgenţă – 112 pentru situațiile de urgenţă referitoare la urgenţe medicale, incendii, accidente, dezastre şi alte evenimente care necesită intervenţia rapidă a agenţiilor specializate de intervenţie, locuitorii orașului mai au la dispoziție numărul 0246.219.409, al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență.

De asemenea, cele nouă puncte de distribuire a apei potabile asigurate de municipalitate: Farmacia Hofigal – str. Tineretului, Supermarket Penny – str. Acad. Miron Nicolescu, Farmacia Terrafarm – str. Nicolae Bălcescu, bl. V32, Sediul Policlinică – șos. Alexandriei, Farmacia Autogară 2NA – bd. CFR, Farmacia Helpnet – bd. București, Farmacia Catena – bd. București Patibar și cele două corturi din Piața Centrală și bd. București colț cu Tineretului, unde va fi acordată și asistență medicală, vor sta la dispoziția cetățenilor inclusiv sâmbătă și duminică, până la ora 14.00.

Un cort special pentru turiștii care tranzitează Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu a fost montat în imediata apropiere a acestuia, ne informa, recent, inspectorul șef al ITPF Giurgiu, Radu Romeo Leorda. Punctul de prim ajutor este dotat cu apă, aer condiționat, aparatură de prim ajutor și un cadru medical care să ofere sprijin la nevoie.

(Jurnal)

1 COMENTARIU

  1. Nu s-a organizat nimic si chiar daca sa organiza nu s-a pus in aplicare. Punctele de distribuire a apei din farmacii sunt ale farmaciilor fara ca primarul sa investeasca ceva, iar in zilele de 01 si 02.07.2017, cortul din Piata Centrala unde se zice ca se putea asigura si asistenta medicala era lipsa (nici macar cortul care era montat in ziua de 30.06.2017).