Mașină incendiată, făcută scrum, ieri după amiază, la Hulubești!

0
704

Un autoturism a luat foc, marți, 25 aprilie, după-amiază, în localitatea Hulubești, județul Giurgiu.

Mașina era parcată în momentul în care s-a produs evenimentul nefericit care i-a ars autoturismul în întregime.

  Cel mai probabil, conducătorul auto a lăsat o brichetă cu protecție antivânt aprinsă pe scaunul din dreapta șoferului, crezând că aceasta s-a stins. Când s-a întors la mașină, interiorul era deja cuprins de flăcări.

La scurt timp după ce a cerut ajutor, la mașina incendiată  s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Aceștia au constatat că autoturismul, dotat și cu instalație GPL, ardea în proporție de 90%.

Incendiul a fost stins în limitele găsite, dar mașina era deja scrum…!

Este îngrijorător faptul că de la începutul anului și până acum s-au înregistrat  o sumedenie de incendieri de autoturisme, atât în județul nostru cât și în țară,  majoritatea acuzând probleme la partea electrică a mașinii.

Specialiștii spun că de cele mai multe ori cauzele sunt cele legate de faptul că unii cumpără autoturisme vechi, plecând la drum  fără să le facă mai întâi o revizie minuțioasă.

Pe de altă parte  sunt  conducători auto care se plâng de lipsa unor electricieni auto adevărați și de improvizațiile făcute, ce conduc deseori la astfel de incidente nefericite, încheiate cu mari pagube materiale ca în cazul relatat de noi.

(Jurnal)