Marşul Bucuriei, concursuri cu premii şi spectacole pentru cei mici – programul activităţilor de 1 iunie (FOTO/VIDEO)

0
199

Începând cu ora 9,30, cei mici vor fi sărbătoriţi de către municipalitate, activităţile dedicate Zilei Internaţionale a Copilului debutând cu un Marş al Bucuriei, pe traseul Primăria Municipiului Giurgiu – Str. Mircea cel Bătrân.

Imediat după terminarea acestuia, cei mici vor avea parte de surprize, una mai frumoasă decât alta. În Parcul Alei vor avea loc Crosul Primăverii, dar şi demonstraţii de arte marţiale, susţinute de Clubul Sportiv „Aquila”.

În paralel, Parcul din incinta Palatului Copiilor va găzdui un concurs de patinaj pe role, în timp ce la sala de sport din incinta Complexului Sportiv „Marin Anastasovici” va găzdui un concurs de minifotbal şi unul de tenis de masă. Un alt concurs sportiv, de minibaschet, va avea loc la Şcoala Generală nr. 5 din municipiu.

Pe pietonala Mircea cel Bătrân, din centrul oraşului, vor fi organizate ateliere de face-painting, un parc de joacă (tobogane gonflabile, castele, clovni, arlechini), un teatru pentru copii („S-au furat poveştile I” – actori ai Centrului Cultural Local „Ion Vinea”), dar şi spectacole coregrafice, sau muzicale, urmând ca, de la ora 17,00, să fie jucată partea a doua a piesei „S-au furat poveştile”.

Seara dedicată celor mici se va încheia cu un concert de muzică uşoară, susţinut, începând cu ora 19,30, de CELIA.

(Jurnal)