Marin ANTON – preşedinte PNL Giurgiu: „Nu candidatura în sine contează, ci importantă este ziua votului!”

0
361

marin-antonLuni, 15 mai, ora 19,00, a fost termenul limită de depunere a candidaturilor (moţiunilor) de către cei care îşi doresc un post de conducere, pe cel de preşedinte, în speţă, al Partidului Naţional Liberal. Deocamdată, la momentul susţinerii conferinţei de presă de către liberalii giurgiuveni (vineri, 12 mai), se cunoşteau două candidaturi: Ludovic Orban şi Cristian Buşoi.

„Până la alegerile din 17 iunie, organizaţia noastră are timp să se poziţioneze de o parte sau alta, şi să se decidă pe cine va susţine. Pentru asta, îi aştept la Giurgiu pe cei doi, să ne explice ce au de gând, şi, în funcţie de aceasta, vom decide. Eu, deocamdată, am mandat de la organizaţia judeţeană să mă alătur uneia dintre echipe, sper eu cea câştigătoare, dar acest lucru nu vi-l pot dezvălui, cel puţin nu acum”, a precizat, în conferinţa de presă de vineri, 12 mai, preşedintele organizaţiei judeţene  a PNL, Marin Anton.

De asemenea, Marin Anton mai preciza faptul că el, în calitate de persoană fizică, nu poate fi semnatar pe lista de susţinere decât a unei singure moţiuni, asta neobligându-l, în schimb, şi la votarea, în 17 iunie, a acesteia.

„Fiecare dintre cei 60 de delegaţi ai organizaţiei noastre este, până la urmă, liber să aleagă. Dar noi, ca organizaţie, vom vedea cum ne vom poziţiona”, a mai spus Marin Anton.

(Jurnal)