De câteva luni de zile, între liderul organizaţiei judeţene a PNL Giurgiu, Marin Anton, şi primarul comunei Ghimpaţi, Constantin Cărăpănceanu, există o dispută care s-a mutat în instanţele de judecată, după cum spunea liberalul giurgiuvean în cadrul conferinţei de presă de miercuri, 19 septembrie.

Numai că, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, Marin Anton preciza:

„Admir atitudinea lui Costel Cărăpănceanu faţă de Bădălău. Văzând asta, iau în considerare retragerea din justiţie a plângerii pe care am formulat-o. Mai mult, chiar îl voi suna pe domnul Cărăpănceanu, pentru a discuta cu dumnealui”, spunea liderul organizaţiei liberale giurgiuvene.

Deși o publicație locală anunța, cu surle și trâmbițe, faptul că cei doi ar fi bătut palma pentru o eventuală colaborare, liderul liberalilor giurgiuveni, contactat de „Jurnal giurgiuvean”, a infirmat total acest aspect.

De asemenea, Marin Anton declara că a luat această decizie ca urmare a situaţiei din organizaţia rivalilor politici, PSD, dar mai ales după ce a aflat că actualul preşedinte al PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, ar fi acţionat împotriva copilului lui Constantin Cărăpănceanu.

„Am atras mereu atenţia că Bădălău a urcat în viaţă călcând pe cadavre. Recunosc, îmi place ce se întâmplă acum în PSD, şi la nivel naţional, şi la nivel local, cu tabere care se luptă, şi sper ca implozia acestui colos politic să fie atât de mare, încât începutul anului viitor să nu îi mai prindă la guvernare”, a încheiat liderul organizaţiei PNL Giurgiu, Marin Anton.

(Jurnal)