Conform celor afirmate de preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Marin Anton, destituirea inspectorului şcolar general, Gigi Oprişan, nu este doar o pură întâmplare, cum întâmplare nu a fost nici controlul Corpului de Control al Ministrului Educaţiei.

„Gigi Oprişan este, de fapt, victima lui Bădălău (n.r. – senatorul PSD Niculae Bădălău). Totul s-a petrecut ca urmare a unei reclamaţii venite la doamna Prefect, semnată de nimeni alta decât doamna Geantă Raluca, directoarea Şcolii din Malu Spart, cumnata lui Bădălău. Imediat, doamna prefect a dat curs memoriilor trimise de doamna Geantă, ba chiar a inisistat la Ministerul Educaţiei să se intervină”, spunea Marin Anton în cadrul ultimei conferinţe de presă de vineri, 13 aprilie.

Mai mult, preşedintele PNL Giurgiu spunea că acum războiul în care este prins Gigi Oprişan este la faza Barbu-Bădălău, în sensul că primarul municipiului ar fi fost la preşedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru a primi sprijinul acestuia în vederea rămânerii în funcţie a lui Gigi Oprişan.

„Dacă mă întrebaţi pe mine, cred sincer că învingător în această luptă va fi primarul Barbu, pentru că este de notorietate faptul că Bădălău nu mai are nici un fel de trecere la Dragnea”, a încheiat liderul liberalilor giurgiuveni.

(Jurnal)