Marin ANTON continuă să vorbească despre afacerile președintelui executiv al PSD, Niculae Bădălău: Iepureşti, Crevedia şi caietele de sarcini „cu dedicaţie”!

0
714

O nouă conferinţă de presă, susţinută de liderul organizaţiei judeţene a PNL, Marin Anton, noi dezvăluiri ale acestuia despre proiectele şi lucrările prin care banii publici sunt sifonaţi către senatorul PSD Niculae Bădălău sau către firme apropiate lui. Informaţiile le-ar avea, spune Marin Anton, chiar de la primarii nemulţumiţi de atitudinea şi activitatea senatorului PSD.

Continuăm serialul cu două mari proiecte în două comune dominate de acest domn, de unde banii sunt sifonaţi prin firmele aceluiaşi domn Bădălău. El este marele câştigător, iar banii ajung la dumnealui în buzunar de la Iepureşti şi Crevedia”,  așa și-a început  ultima conferința de presă a PNL, președintele acesteia, Marin Anton.

 Despre proiectul de la Iepureşti, Marin Anton nu a dat foarte multe detalii, spunând doar că despre acest caz s-a scris pe larg  în presa centrală:  (…) a scris că nu e în regulă, este o analiză şi o anchetă în curs. Eu nu îmi doresc ca domnul Bădălău să intre în anchete, ci vreau să iasă să spună că el este marele profitor al contractelor din judeţul Giurgiu, de unde nimic nu pleacă fără să se plătească „taxa Bădălău”, care înseamnă 10%, mai spunea Marin Anton.

”Băieții deștepți se laudă că au făcut minuni pentru județ…”

Alt subiect abordat de Marin Anton a fost legat de programul PNDL 2, despre care liderul PNL Giurgiu spunea că „foarte multe lucruri se repetă, băieţii deştepţi care se laudă că au făcut minuni pentru judeţ fiind, de fapt, membri ai unei mafii instaurate de Bădălău în ceea ce priveşte licitaţiile, fiind favorizaţi unii prin caietele de sarcini făcute cu dedicaţie”, a mai precizat Marin Anton.

Motivul devoalărilor este…

În final, liderul PNL a precizat şi motivul care stă la baza tuturor devoalărilor sale cu referire la senatorul social-democrat, faptul că:  interesul personal al lui Niculae Bădălău primează interesului pentru care acesta a fost trimis în Parlament.

Președintele PNL a încheiat spunând: Nu e treaba mea ce face domnul Bădălău cu alte judeţe, ci ceea ce face la Giugiu. El „primeşte”, la Bolintin, constructorul cutare care a câştigat licitaţia, după care se percepe cotizaţia pentru partid. Doar că banii nu ajung la partid, nu toţi, ci mai păstrează şi pentru casa domniei sale din Bolintin. Pe Bădălău nu îl interesează ce se  întâmplă cu România, pe el îl interesează doar ca banii ăştia să îi împartă, şi zece ani să stea liniştit la Bolintin. Iar noi vom rămâne să discutăm, în continuare, despre măreţele realizări ale lui Bădălău la Giurgiu

(Jurnal)