Marin ANTON: „Clanul Bădălău şi PSD dau dovadă de lipsă de respect faţă de lege!”

0
389

Seria dezvăluirilor făcute de către preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Marin Anton, în legătură cu lideri ai PSD Giurgiu  au continuat  în cadrul conferinţei de presă de vineri, 6 octombrie.

Alegaţiile preşedintelui Marin Anton  în şedinţa de joi, i-au vizat, ca şi până acum,  pe membrii marcanţi din  tabăra  adversarilor politici: social-democraţii.

Constat că, la cei din clanul Bădălău, există o imensă lipsă de respect faţă de lege. Totdeauna, când se făcea o sesizare, se dădea curs, primeai chiar şi un răspuns, chiar dacă nu te mulţumea pe deplin. Acum, în schimb, dacă întrebi, deranjezi!”, spunea Marin Anton.

Liderul liberal  a acuzat-o pe Nina Crişu, prefectului judeţului,  de faptul  că nu răspunde la sesizările şi întrebările adresate, în mod public: „Prefectul de Giurgiu nu a catadicsit, până acum, să dea curs solicitărilor noastre, dând, astfel, dovadă de lipsă de respect în primul rând pentru funcţia pe care o deţine. Este inadmisibil să nu răspundă în termenul legal la sesizările pe care le facem. Nu îmi doresc să ajungem să facem următorul pas, în sensul că nu vreau să ajungem la plângere penală. Nu vreau să stăm numai cu dosare penale, mai ales că funcţiile pe care sunt atât Bădălău, cât şi doamna Crişu, nu sunt funcţii moştenite din familie!”, mai spunea Marin Anton.

 

(Jurnal)