Marin ANTON: „Cât timp voi fi eu, Corbea nu va mai ajunge la PNL…Şi poate nici după aceea”

0
1117

O ştire apărută pe un site giurgiuvean a smuls zâmbete mai multor politicieni locali: Cătălin Corbea – primarul comunei Prundu, ar putea (re)veni în PNL Giurgiu, cu scopul clar de a candida la alegerile locale din 2020 pentru funcţia de primar, din partea liberalilor giurgiuveni.

” (…) primarul din Prundu vrea „să joace în Liga Mare”. Problema lui este că PSD Giurgiu, cu problemele lui interne, nu-i poate face nici o promisiune. În aceste condiţii se… reorientează.

Nu oricum. Se pare că mai mulţi liberali cu state vechi s-au răsculat şi au cerut Centrului plecarea „PD-istului” Marin Anton de la conducerea Filialei judeţene a PNL Giurgiu.

Informaţia nu este irelevantă, în condiţiile în care, spun sursele noastre, vor apărea cât de curând fotografii cu Cătălin Corbea servind o cafea la o celebră şi discretă cafenea din Bucureşti cu doi lideri marcanţi din conducerea centrală a PNL”, se arată în ştirea publicată de site-ul respectiv.

Contactat telefonic, la scurt timp de la apariţia acestei informaţii în mediul on-line, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Marin Anton, a precizat, pentru „Jurnal giurgiuvean”:

„Nu am timp de fumigene, de fake-news ca cea despre care vorbiţi. Cât timp sunt eu la PNL, Corbea nu va veni în rândul liberalilor. De altfel, cred că nici după aceea, pentru că este deja un om care nu mai are viitor administrativ sau politic. Dacă îmi arată şi mie acele fotografii, cu ce lideri s-a întâlnit el, mai discutăm…Dar Corbea nu are cum să stea la masă cu persoane importante din PNL, atâta timp cât el abia dacă se mai întâlneşte cu nevasta…Serios, acum, asemenea fumigene, emanate la ore târzii din noapte, nu sunt de luat în seamă”, a mai precizat, pentru „Jurnal giurgiuvean”, liderul liberal.

(Jurnal)