Cu puțin timp în urmă, pe un site local apărea informația conform căreia comisarul șef Marian Popescu (cel care îndeplinea funcția de șef al Serviciului Rutier din cadrul IPJ Giurgiu) a fost înlocuit cu comisarul șef Mihai Tache. Totul ar fi survenit, conform site-ului amintit, ca urmare a unei ședințe fulger convocate de inspectorul șef al IPJ Giurgiu, comisar șef Cătălin Georgescu. 

Contactat telefonic de către reporterii publicației noastre, acesta a declarat: 

Este adevărat, s-a făcut această înlocuire, dar din păcate nu s-a spus totul în acel articol. Domnului Popescu îi expirase autorizația de acces la informații clasificate, un important punct în fișa postului funcției de șef al Serviciului Rutier. Trebuia să găsesc o soluție rapidă, și singurul care îndeplinea toate condițiile era domnul Mihai Tache, cel care, de altfel, a și fost numit pentru o perioadă scurtă. Pe de altă parte, domnul Popescu ar putea contesta în instanță decizia de schimbare, și, dacă primesc de la instanță un document cu privire la acest lucru, va fi repus în funcție. Repet, este o înlocuire temporară, de moment, până la clarificarea situației”, a mai declarat, pentru „Jurnal giurgiuvean”, inspectorul șef al IPJ Giurgiu, comisar șef Cătălin Georgescu. 

Până la numirea pe noua funcție, Mihai Tache a ocupat funcția de șef al Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Giurgiu. 

(Jurnal)