Marian MINA: „Avem numărul necesar de voturi în Parlament pentru a da jos Guvernul Orban”

0
181

Subiect amplu discutat pe toate mediile, eventuala demitere a Guvernului Orban prin moțiune de cenzură, a fost abordat și în cadrul unei recente conferințe de presă susținute de social-democrații giurgiuveni.

Astfel, președintele executiv al acestei al organizației județene a PSD, Marian Mina, preciza, în cadrul întâlnirii cu presa locală:

„În momentul de față, PSD pregătește moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. Până acum, la ora la care vorbim (n.r  – joi, 25 iunie, orele prânzului) s-au strâns semnăturile necesare și, cu siguranță, în cel mai scurt timp, va fi depusă moțiunea de cenzură. Avem 202 semnături, ne trebuiesc 233 pentru ca aceasta să treacă, în cursul zilei de astăzi (n.r. – joi, 25 iunie) urmând să se alăture moțiunii și grupul Pro România și ALDE, iar în momentul în care vor semna această moțiune, avem mult mai multe voturi decât cele necesare pentru a dărâma acest guvern nociv, care nu ne-a adus nimic bun, din contră doar promisiuni pe hârtie”, a mai declarat Marian Mina.

(Jurnal)