Sub același motto, „Permanent, în mijlocul giurgiuvenilor”, liderul organizației municipale a PNL, Marian Măroiu, cel care, de altfel, și-a și anunțat candidatura pentru funcția de primar la alegerile locale din 2020, organizează astăzi, 29 iulie, începând cu ora 18,00, împreună cu mai mulți medici, o serie de consultații medicale pentru giurgiuvenii care au nevoie de așa ceva.

„Vom avea următoarele tipuri de consultații: măsurarea tensiunii arteriale, EKG, și măsurarea glicemiei. Așa cum am procedat și în cazul evenimentului de aseară (n.r. – duminică, 28 iulie), așteptăm un număr cât mai mare de giurgiuveni, fără a impune anumite criterii. Așa cum pentru copii am gândit acea acțiune, trebuie să ne gândim și la sănătatea locuitorilor acestui municipiu. Timp de două ore, în intervalul 18,00 – 20,00, așteptăm ca cei care au nevoie de acest tip de analize să vină la cortul amplasat în zona Sanitas. Atât acțiunea de ieri, cât și cea de astăzi, se înscriu în acțiunile altfel ale organizației municipale a PNL, acțiuni făcute pentru locuitorii municipiului nostru”, a declarat, pentru „Jurnal giurgiuvean”, Marian Măroiu. 

Evenimentul va avea loc în „Parcul Colorat” (zona Sanitas) este preconizat să înceapă la ora 18,00 și să se finalizeze două ore mai târziu, la ora 20,00.