Mâine se redeschide Podul de la Adunații Copăceni, în prezența premierului Ludovic Orban

0
952

Joi, 19 noiembrie, la ora 11.00, premierul României, Ludovic Orban,   va fi prezent în comuna  Adunații Copăceni din județul Giurgiu, pentru a oficia redeschiderea podului de peste râul Argeș, aflat de   mai multă vreme  în reamenajare.

Primul ministru va fi  însoțit de către ministrul Transporturilor, Lucian Bode , de către Prefectul județului Giurgiu, Aneta Matei, de președintele Consiliului județean Giurgiu, Dumitru Beianu și nu în ultimul rând de către o parte din reprezentanții Organizației PNL Giurgiu, condusă de către europarlamentarul  Dan Motreanu.

Președintele PNL Giurgiu, ne-a declarat că în urmă cu patru luni Guvernul a promis că acest obiectiv extrem de important va fi gata cât se poate de repede, atunci fiind avansat, ca termen de execuție, luna martie a anului viitor. La rândul său liderul liberalilor giurgiuveni a promis că  va face tot ce îi va sta în putință pentru ca acest pod să fie redeschis mai devreme.

Așa  cum a promis, Guvernul s-a ținut de cuvânt și podul  se redeschide cu aproape 4 luni  înainte de termenul pe care l-a prevăzut constructorul – a declarat, în exclusivitate pentru „Jurnal giurgiuvean”, europarlamentarul Dan Motreanu.

Acesta ne mai spunea că  demersurile sale la secretarul de stat din Ministerul Transporturi ca podul să fie redeschis mai devreme, pentru a se evita în acest fel  aglomerările din trafic din acea zonă,  mai ales la orele de vârf , au fost , după cum se vede onorate.

Felicit Guvernul care a ținut cont de insistențele noastre , fâcând posibil ca podul de la Adunații Copăceni, peste care trece o șosea atât de importantă , să redevină funcțional  – a mai  adăugat președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu.

(Florian Tincu)