Peste 30 de personalităţi din Capitală ( academicieni, scriitori, directori de teatre şi muzee, actori şi sportivi ) au transmis duminică, printr-o scrisoare deschisă, un mesaj de susţinere pentru Gabriela Firea.  Drept răspuns  primarul general  a spus că gestul acestora îi întăreşte convingerea că românii nu pot fi păcăliţi la nesfârşit prin manipulare.

Le mulţumesc din suflet personalităţilor care au transmis un mesaj de susţinere pentru activitatea mea. În aceste zile în care se spune că mă bat singură pentru etică, principii, onestitate în politică şi administraţie, gestul acestor personalităţi îmi întăreşte convingerea că românii nu pot fi păcăliţi la nesfârşit prin manipulare’, a scris Firea pe propriul Facebook.

Liviu Dragnea primește astfel o nouă lovitură în războiul cu Gabriela Firea.

Printre aceste nume se numără:  Ilie Năstase, Aurelian Temișan, Alexandru Arșinel, academician Răzvan Teodorescu și  mulți alții.

„Ceea ce s-a realizat trebuie apărat. Ne referim la cei doi ani de mandat ai primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, un mandat care trebuie respectat, apărat și continuat ca și proiecte”, se mai arată în scrisoare. 

(Jurnal)